Harta site-ului
Ajutor
Un nou rezident în cadrul Incubatorului de Afaceri Dubăsari
Un nou rezident în cadrul Incubatorului de Afaceri Dubăsari

La data de 30 ianuarie, de către Direcţia economie, buget şi finanţe şi Administratoarea Incubatorului de Afaceri, a fost efectuată o vizită în teritoriu la agentul economic SRL „Glass Mirrors Group”, conducător Colev Ivan. Antreprenorul are adresa juridică în cadrul Incubatorului de afaceri, specializându-se în producţia articolelor din sticlă, oglinzi și vitralii decorative pentru industria mobilei, a oglinzilor de perete şi a altor mărfuri de larg consum din sticlă şi oglinzi.
Ţinem să menţionăm că este primul agent economic din raionul Dubăsari cu asemenea gen de activitate, care planifică pe viitor lărgirea activităţii pe întreg teritoriul ţării cât şi în afara acestuia, la moment exportând marfa sa în Federaţia Rusă.
Coducătorul menţionează că planifică confecţionarea unor noi tipuri de oglinzi: oglindă aurie, albastră şi retro oglinzi, ceea ce va fi o inovaţie nu doar pentru raionul Dubăsari dar și  pentru întreaga republică. 
În timpul apropiat antreprenorul planifică lărgirea spectrului de activitate şi asigurarea secţiei de producere cu toate utilajele şi materialele necesare pentru a da start unei afaceri de succes. Astfel nu ezitaţi să apelaţi la serviciile agenţilor economici locali pentru ai susţine şi încuraja în pornirile lor lăudabile. Pentru mai multe detalii şi comenzi vă puteţi adresa la conducătorul întreprinderii dl Colev Ivan, tel.de contact 060763075.
Direcția economie, buget și finanțe

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Un nou rezident în cadrul Incubatorului de Afaceri Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta